Ga naar de inhoud

Proven Track Record

Onze beste reclame vraag je? Dat zijn onze klanten

Stardekk Digital Marketing voor BeNeFrux & Dach

WIE IS STARDEKK?

Stardekk is een 40+ medewerkers tellend bedrijf uit Brugge dat zelf ontwikkelde cloud-based SaaS producten maakt voor de hospitality industrie (hotel software, channel manager, online reservatie systemen, internet applicaties, webdesign & webontwikkeling). Stardekk is PCI Compliant en de voorkeurs IT Partner van grote spelers als Booking.com, Expedia, Google en Tripadvisor.

WELKE UITDAGINGEN GINGEN WE AAN?

Opzet, Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van Tracking, Analytics & Reporting dashboards
– Opzet van een nieuw manueel SEA Account in een 1ste fase & een volledig geautomatiseerd Feed-Based SEA Account in een 2de fase
– Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van het SEA Account
– Zoekmachine optimalisatie (SEO), ondersteuning en project management bij de Websites Migraties van het oude stardekk.com domein naar 21 aparte domeinen van 6 Productgroepen
– Opzet, Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van Display & Video (Discovery & YouTube Ads)

WELKE RESULTATEN BEHAALDEN WE?

2022 vs LY: +33% Totale Groei in Lead Waarde & +29% in Verkeer met verhoging mediaspend van +44%.
2022 vs LY Organische groei van +51% Groei in Verkeer & +161% in Organische Lead Waarde.

2021 vs LY: +76% groei in verkeer met verhoging mediaspend van +94%.
2021 vs LY Organische groei van +130% in Verkeer & +207% in Lead Waarde

“Dimaprom boekt belangrijke resultaten voor ons door het optimaliseren van onze digitale marketing, onze klantervaring en het verhogen van onze sales en omzet. Ze zijn bijzonder professioneel en geëngageerd, begrijpen de noden goed van onze klanten en zetten aan met werkbare oplossingen. Zowel Fries als Wouter hebben een brede maar tegelijk diepgaande kennis van wat er gebeurt op het vlak van internet, marketing, design & technologie”

Niels Van Den Buverie – CCO Stardekk

Imlab Digital Marketing & Project Management voor BeNeFrux & CH

WIE IS IMLAB?

Imlab is sinds 1993 distributeur in de BeNeLux, Frankrijk & Zwitserland van laboratium apparatuur, weegschalen en waterzuivering systemen voor Labo en industrie. Ze zijn trotse partner van premium merken zoals ondermeer Ika, Sartorius, Kern, Vacuubrand en Nabertherm en mogen Audi België, Philips Nederland, BASF Frankrijk en talloze vermaarde bedrijven, universiteiten en laboratoria tot hun klanten rekenen.

WELKE UITDAGINGEN GINGEN WE AAN?

  • Project management en ondersteuning voor nieuwe websites in 2016 en 2023
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO), ondersteuning en project management bij de Migratie van de oude imlab.be & imlab.com domeinen naar 1 centraal imlab.eu domein
  • Opzet, Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van Tracking, Analytics & Reporting dashboards
  • Opzet van 2 generaties manuele Search Accounts en een volledig geautomatiseerd Feed-Based SEA Account in 2022.
  • Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van het SEA Account
  • Opzet, Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van Organic & Paid Social Kanalen Meta (Facebook), Linkedin & YouTube
  • Opzet, Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van Display & Video (Discovery & YouTube Ads)

WELKE RESULTATEN BEHAALDEN WE?
2021 vs LY: 104% Groei in omzet met 14% Stijging in Media Investering.

“Dimaprom heeft onze online vindbaarheid flink verbeterd en ons geholpen de omzet van onze webshop fors te verhogen. Ze hebben onze online marketingstrategie zeer efficiënt geautomatiseerd, houden ons prima op de hoogte van updates en veranderingen en denken met ons mee in alle aspecten van SEA, SEO en website optimalisatie. Naast de prima professionele omkadering is het ook steeds zeer aangenaam samenwerken met DimaProm.”

Jérome Wispenninckx – Managing Director SARL Imlab BVBA

naYan Omnichannel Marketing voor 8 merken in 18 Europese landen & de VS

WIE IS NAYAN?

naYan (voorheen Frucon2) is een 60+ sterk internationaal team van specialisten gevestigd in Ardooie die duurzame winstgevende groei genereert in Europa & de VS voor globale A-Brands en hen helpt met het verhogen van hun direct-to-consumer verkoop.

WELKE UITDAGINGEN GINGEN WE AAN?

Ondersteuning, Advies, Strategische en Operationele Hulp aan het naYan team bij:
– Uitbouw, Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van alle Performance Marketing Kanalen voor meer dan 8 merken in 18 Europese landen en de VS.
– Onderhoud, Beheer & de Optimalisatie van ondermeer Paid Search (SEA, PMax) en zoekmachine optimalisatie (SEO)
– Uitbouw, Onderhoud, Beheer & Optimalisatie van Programmatic Advertising, Display & Video (Discovery & YouTube Ads)

WELKE RESULTATEN BEHAALDEN WE?

2022 vs 2021: +103% Net Sales met +58% Hogere media investering
2022 vs 2019: +41% Net Sales met +47% Hogere media investering
2023 Jan-Nov vs LY: +24% Net Sales met +14% Hogere Media investering

“Fries is kind aan huis om het naYan performance marketing team te ondersteunen in al haar opdrachten. Zijn expertise is een verheldering voor het Performance team, en zijn zin voor detail en doorzettingsvermogen kan eenieder professioneel bekoren.”

Benny Sintobin – General Manager naYan

De Vocht Expert Lead Generation België

WIE? De Vocht Expert is je Vochtbestrijder voor de Kempen met échte vakmensen die werken tegen een correcte prijs met 9,8 Klantenscore op Google. UITDAGINGEN? Groei katalyseren door het genereren van lokale, kwalitatieve leads. Opzet, onderhoud, beheer & optimalisatie van Tracking, Analytics, Reporting, SEO, SEA & Display & Video. RESULTATEN? 2018: 230 Leads aan CPL van €30. 2019: 185% Stijging in SEA Leads met 28% Stijging in Kosten
2019: 34% Stijging in totaal aantal Leads

SONY DSC

La Plantade Website & Marketing Frankrijk

WIE? La Plantade is een Privé verhuurder van een vakantiewoning in de Provence. UITDAGINGEN? Project Management van de website, met Opzet & Opstart van een Online Reservatiesysteem, Zoekmachine Optimalisatie, Opzet van Organic Social kanalen als Facebook & Twitter. RESULTATEN? 2014: Onmiddelijk volledige bezetting voor het eerste verhuurseizoen, Minimaal 96% in 2015, 100% Bezetting 2016 tot heden.

“Ik werkte in het verleden voor andere bedrijven reeds samen met Fries en was zeer tevreden met de resultaten. Het stond dus als een paal boven water dat hij de digitale sleutel zou zijn bij de marketingondersteuning voor mijn eigen bedrijf. Dankzij zijn kennis, juiste inschattingen en goede opvolging zijn we niet in de startblokken gebleven maar hebben we op een mum van tijd via een consequent SEA programma goede leads kunnen genereren waardoor we de juiste groei hebben gerealiseerd. Dimaprom is voor mij dus een aanrader om een startend bedrijf op een slimme en juiste manier te ondersteunen in hun digitale marketing”.

Marlon Verbeek – Bestuurder De Vocht Expert BV

Waarom Klant worden?

Krijg een 2de Opinie

Herinvesteer wat je uitspaart

Bespaar op je mediakosten

Behaal Betere Resultaten

Voel je vrij om ons te contacteren zodat we jou persoonlijk kunnen overtuigen